Links

Informatie over Naarden: http://www.vvvnaarden.nl http://www.infonaarden.nl

Gemeente Gooise Meren: www.gooisemeren.nl

Dagje weg dierentuinen: https://www.top10dierentuin.nl

Museumvergelijkingen: http://museum.startkabel.nl.

Vestingvaart Rondvaartbedrijf in Naarden waar tochten door de vestinggracht te boeken zijn.
vestingnaarden Een site waar veel te vinden is over de vestingwerken van Naarden.
Hollandse Waterlinie De geschiedenis van het grootste verdedigingssysteem dat Nederland ooit gehad heeft
De Gooise Ark De site van de kinderboerderij van Naarden
Bastion Naarden Eetcafe Lekker eten om de hoek van het Vestingmuseum!
Lekker lunchen in en om de vesting met 4-Lunch! 4-Lunch kan in en om de vesting heerlijke lunches verzorgen, bijvoorbeeld in het Vestingmuseum of met een picknicklunch op de grazige wallen van Naarden.
EtoCom Productions EtoCom Productions specialist in webdevelopment.
Voor klanten uit diverse branches ontwerpen, bouwen en onderhouden wij websites.
Daarnaast hebben wij ook eigen modules ontwikkeld zoals een poll module, webenquete, digitale mailing en een webshop.
De Stichting MEGA De Stichting Militair Erfgoed Groot-Amsterdam (Stichting MEGA) probeert zoveel mogelijk kennis te verzamelen en te verspreiden over het militair erfgoed in de regio Groot-Amsterdam.
De Stelling van Amsterdam De Stelling van Amsterdam is een 135 km lange verdedigingskring op 15-20 km rond de hoofdstad Amsterdam welke grotendeels tussen 1885 en 1914 door het Departement van Oorlog is gebouwd. Het omvat 3-5 km brede onderwaterzettingen (inundaties) en 36 forten, twee kustforten, twee vestingen, drie batterijen en twee kustbatterijen.
Beleef Vestingsteden! Beleef de vesting: Bourtange, Elburg, Naarden, Willemstad en meer
Huurlingen uit de Middeleeuwen Huurling.nu verzorgt educatieve activiteiten rond Middeleeuwse wapens en gevechtstechnieken met workshops, demonstraties en shows.
De Stadskanonniers Amersfoort Doelstelling van de Stichting Stadskanonniers Amersfoort is het bereiken van promotie voor de stad Amersfoort en de omliggende gemeenten door het –in gepaste kledij- geven van demonstraties tijdens evenementen met één of meerdere antieke kanonnen in een historische setting. Ook kan het geschut worden ingezet bij de opening van bedrijven, sportevenementen e.d. De stuksbemanning zal bestaan uit 3 à 5 personen, eventueel aangevuld met een tamboer, marketentster e.d. Qua uniformen en wapens zal getracht worden de tweede helft van de 18e eeuw na te bootsen.
Kasteelschutters De Kasteelschutters verzorgen workshops, demonstraties, educatieve programma's en al het andere wat je met een pijl en (kruis)boog kunt doen!
Expositiewijzer Expositiewijzer.nl geeft als enige website in Nederland een duidelijk overzicht van lopende exposities. Vergeet het klikken van museum naar museum, u ziet in een keer het actuele overzicht per provincie.
Dagje-uit.uwpagina.nl Voor leuke dagjes uit in Nederland!
Gooi View, kijk binnen bij bedrijven Gooi View maakt met Google Streetview technieken bedrijven van binnen zichtbaar.
Holland the Ride Way Holland the Ride Way neemt groepen toeristen mee naar de prachtigste plekken in Nederland. Met een minibus en een expert gids kom je op de mooiste plaatsen en hoor je elk verhaal tot in detail.
Ga naar Gooi & Vecht! Gooi & Vecht, misschien wel de mooiste en meest diverse streek van het land. Tel maar mee: 1. het Gooimeer en Huizen met watersport, 2. Bossen en heidevelden, 3. Het Loosdrechtse plassengebied, 4. De Vecht, 5. Hilversum met winkelen, architectuur en natuurlijk radio en TV 6. de Gooise dorpen Laren, Blaricum en Eemnes, 7. stoere steden en wallen in Muiden, Weesp en de vestingster van Naarden, 8. kastelen en forten. Genoeg redenen voor een bezoek............
In-Formatie, toeristische informatie over Naarden De website van het Bezoekerscentrum Naarden in de Utrechtse Poort, Ruysdaelplein, Naarden, waar informatie kan worden gekregen over wat te doen in Naarden en omgeving en waar leuke souvenirtjes kunnen worden gekocht. Het bezoekerscentrum wordt half mei geopend.
Naarden Vesting informatie Een site met veel actuele informatie over evenementen in en om Naarden
Museumzoeken Musea: Zoeken en Vinden
DagjeWeg.nl Voor leuke dagjes uit in Nederland
De mooiste foto's van de vestingstad Naarden Een verzameling van de mooiste plaatjes van de prachtige vestingstad Naarden. Om van te genieten en/of om zelf aan bij te dragen.
Toneelvereniging Naarden ToVeNaar Toneel in Naarden, met prachtige producties op sfeervolle locaties
Lay over Amsterdam Lay Over Amsterdam geeft tips voor mooie plekjes waar een toerist die maar kort in Nederland blijft heen kan gaan: van de bollenvelden tot de gemaal de Cruquius, van Naarden Vesting tot de Maaslandkering.
B&B Ktoef in Kortenhoef Mooi gelegen vakantiehuisje aan de rand van de Wijde Blik
Fort Werk IV: Het verborgen fort van Bussum Prachtig werk achter theater 'Spant! in Bussum.
Vernissage: creatief en culinair op Fort Werk IV Bussum Waar creatief en culinair elkaar ontmoeten op een groen fort achter theater 'Spant! in Bussum.
Wat te Doen Vandaag Site over leuke dingen die je als dagje uit kan gaan doen.
Vakantieparken in Noord-Holland Vakantiepark Noord-Holland boeken? Noord-Holland is een zeer gevarieerde provincie. Met grote trekkers als Amsterdam, Texel en de badplaatsen langs de kust is Noord-Holland zeer geliefde voor zowel een korte of lange vakantie. Ook toppers als Naarden, Haarlem, Alkmaar en musea zoals het Vestingmuseum, museum de Cruquius en vele, vele anderen zijn de moeite van een bezoek waard. Boekt u een vakantie naar de bruisende provincie Noord-Holland.
Website over meestervervalser Han van Meegeren Een fascinerende figuur, in deze website veel informatie en links naar werk en verhalen en biografieën.
Fortenland: veel te zien en te doen in de regio Gooi & Vecht Wat maakt het gebied tussen de monding van de Vecht in Muiden en Fort Werk IV in Bussum zo bijzonder? Waarom lag het hart van de Nederlandse verdediging eeuwenlang nu net in dit gebied? Met de machtige vestingstad Naarden in het centrum, het Muiderslot en vesting Muiden nabij Amsterdam en de vesting Weesp en de forten van de Hollandse Waterlinie even naar het zuiden?
Ontdek dat in Fortenland!!
Het Stadspodium Utrecht HetStadspodium is een professionele organisatie die uitjes organiseert voor groepen in en rondom de Utrechtse binnenstad. Zij beschikken over een groot en divers netwerk en kennen de juiste mensen op de juiste plek. De workshops die worden gegeven zijn niet alleen goed en vakkundig gearrangeerd maar krijgen iets extra’s door de passie waarmee ze worden gegeven. Het Stadspodium werkt uitsluitend met professionals die houden van hun vak. HetStadsPodium houdt van de stad en van de mooie dingen die ze biedt en laat je ermee kennis maken door de ogen van de bewoners. Maak je klaar voor een bijzondere dag in het stadscentrum.
Sprankel verkleedkisten

Soms is het al genoeg de kist alleen te openen…

Bij Sprankel is het uitgangspunt het creëren van een sprookjeswereld waar je je als kind in kan verliezen. Het gaat ons om het stimuleren van de fantasie, juist in deze tijd van kant en klare beelden. Aan de hand van een spannend verhaal worden de kinderen meegenomen naar een sprookjeswereld van dappere ridders, mooie prinsessen en betoverende heksen. De kinderen kunnen zich verkleden, spelletjes doen en er is volop ruimte voor eigen ideeën. Soms is het al genoeg om alleen de kist te openen, de kinderen maken met alles een heel eigen wereld. Het draaiboek is dan ook een richtlijn voor het feest, waar je naar eigen inzicht mee om kan gaan.

Sprankel heksenSprankel ridder

Zelfgemaakte kleding van de mooiste materialen

Alle kleding in de kist is zelfgemaakt van de mooiste stoffen en met oog voor detail. Het belangrijkste bij het maken van de kleding is de materiaalkeuze. Mooie, liefst natuurlijke/ biologische stoffen, hebben onze voorkeur. Ook bewerken we gerecycelde materialen om tot het juiste eindresultaat te komen. Je krijgt bij Sprankel een kist vol verantwoord geproduceerde kleding en attributen die aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen.

Museumgids Nederland Maar liefst 21,5 miljoen museumbezoeken worden jaarlijks afgelegd in Nederland. Voor u als museumliefhebber is de Museumgids hèt startpunt. Op deze website vindt u de gegevens van 1335 Nederlandse musea. De meesten vermelden (actuele) openingstijden. U ziet direct of de Museumkaart geldig is.
Casa Mundo vakantiehuizen in Noord-Holland Huur een vakantiehuis in Noord Holland en bezoek Naarden!